small bites

Sardines 'ramon franco'

13
limoen | fleur de sel | coca brood

calamari tempura

14
tempura | huisgemaakte tartaar

Brushetta

14
tomaten salsa | italiaanse ham | parmezaan | cristal bread

voorgerechten

TATAKI TONIJN

16
SOBANOEDELS | SOJA | LIMOEN

GARNAALKROKET (2 STUKS)

15
GARNAAL | GEFRITUURDE PETERSELIE | CITROEN

CARPACCIO VAN RUND

15
HARRY’S BAR | RUCOLA | PARMEZAAN

VITELLO TONATO

16
KAPPERTJES | VENTRESCA DI TONno

kaaskroket (2 stuks)

12
Emmental | parmezaan | panko | citroen

ceviche

16
rauwe vis | koriander | limoen

thai beef

17
krokante salade | entrecote | edamame

salade van krab

21
noordzee krab | avocado | rijstpapier

pasta

SPAGHETTI VONGOLE

21
SJALOT | VENUSSCHELP

RAVIOLI kreeft

18
bisque | kreeft

LASAGNE BOLOGNAISE

15
HUISGEMAAKTE LASAGNE | KALFSGEHAKT

VEGETARISCHE LASAGNE

16
HUISGEMAAKTE LASAGNE | SEIZOENSGROENTEN

voor de kleinsten

VOL AU VENT

12
BIO KIPFILET | KIPPENGEHAKT | CHAMPIGNON | VERSE FRIETJES

SPAGHETTI BOLOGNAISE

11
HUISGEMAAKTE PASTA | KALFSGEHAKT | EMMENTAL

LASAGNE BOLOGNAISE

10
HUISGEMAAKTE LASAGNE | KALFSGEHAKT

hoofdgerechten

ZEEBAARS IN ZOUTKORST (2 PERSONEN)

56
FIJNGESNEDEN COURGETTE | TAGLIATELLE

VOL AU VENT

18
BIO KIPFILET | KIPPENGEHAKT | CHAMPIGNON | VERSE FRIETJES

Catch of the day

27
verse vis naargelang de vangst | seizoensgroenten | beurre blanc

scampi lookboter / curry

24
look of curry | scampi | fregola sarda

STEAK TARTAAR

23
RUNDVLEES | AUGURK | KAPPERTJES | MOSTERD | KROKANTE SLA | VERSE FRIETJES

ribeye

29
warme seizoensgroenten | verse frietjes | Bordelaise OF PEPERSAUS

Lunch menu

19
2 GANGEN

dessert

MOeLLEUX AU CHOCOLAT

9
CALLEBAUT | SMEUÏG HART | VANILLE-IJS

DAME BLANCHE

9
VANILLE TAHITI | CALLEBAUT

Cafe glace

11
espresso | vanille | mokka

tartelette citroen

8
citroen | CRUMBLE | huisgemaakt ijs

KAASSELECTIE ‘VAN TRICHT’

14
4 KAZEN | NOTENBROOD