small bites

Edamame bonen

5
SRIRACHA | SOJA MAYONAISE

SARDINES ‘RAMON FRANCO’

13
LIMOEN | FLEUR DE SEL | COCA BROOD

ASSORTIMENT ANTIPASTI

12
SELECTIE AAN ITALIAANSE charcuterie | OLIJVEN

salades

THAI BEEF

17
KROKANTE SALADE | ENTRECOTE | EDAMAME

BURRATA

15
COEUR DE BOEUF TOMAAT | BURRATA | LIMOEN | GEPOFTE QUiNOA

CAESAR SALAD ‘NONNA’

16
BIO KIPFILET | CROÛTONS | PARMEZAANSE KAAS

voorgerechten

TATAKI TONIJN

16
SOBANOEDELS | SOJA | LIMOEN

GARNAALKROKET (2 STUKS)

15
GARNAAL | GEFRITUURDE PETERSELIE | CITROEN

CARPACCIO VAN RUND

15
HARRY’S BAR | RUCOLA | PARMEZAAN

VITELLO TONATO

16
KAPPERTJES | VENTRESCA DI TONno

pasta

SPAGHETTI VONGOLE

21
SJALOT | VENUSSCHELP

RAVIOLI ARTISJOK

16
SALIEBOTER | sugar snaps | RICOTTA SALATA

LASAGNE BOLOGNAISE

15
HUISGEMAAKTE LASAGNE | KALFSGEHAKT

VEGETARISCHE LASAGNE

16
HUISGEMAAKTE LASAGNE | SEIZOENSGROENTEN

voor de kleinsten

VOL AU VENT

12
BIO KIPFILET | KIPPENGEHAKT | CHAMPIGNON | VERSE FRIETJES

SPAGHETTI BOLOGNAISE

11
HUISGEMAAKTE PASTA | KALFSGEHAKT | EMMENTAL

LASAGNE BOLOGNAISE

10
HUISGEMAAKTE LASAGNE | KALFSGEHAKT

KAASKROKET (2 STUKS)

10
EMMENTAL | PARMEZAAN | PANKO | CITROEN

hoofdgerechten

ZEEBAARS IN ZOUTKORST (2 PERSONEN)

56
FIJNGESNEDEN COURGETTE | TAGLIATELLE

VOL AU VENT

18
BIO KIPFILET | KIPPENGEHAKT | CHAMPIGNON | VERSE FRIETJES

ASPERGES À LA FLAMANDE

22
ASPERGES ‘aaa’ RECHT VAN ONS VELD | EIEREN | KRIELAARDAPPEL

HONEY GLAZED RIBS

24
RIBBEN | HONING | VERSE FRIETJES

STEAK TARTAAR

23
RUNDVLEES | AUGURK | KAPPERTJES | MOSTERD | KROKANTE SLA | VERSE FRIETJES

FILET PUR

27
FRISSE SALADE | VERSE FRIETJES | BEARNAISE OF PEPERSAUS

Lunch menu

19
2 GANGEN

‘NONNA’ MENU

39
3 GANGEN

+ 7
KAASSELECTIE ‘VAN TRICHT’ TER VERVANGING DESSERT

dessert

MOeLLEUX AU CHOCOLAT

9
CALLEBAUT | SMEUÏG HART | VANILLE-IJS

DAME BLANCHE

9
VANILLE TAHITI | CALLEBAUT

STRAWBERRY DELIGHT

10
AARDBEIEN UIT HOOGSTRATEN | MASCARPONE | COOKIE CRUMBLE

APPELTAART

8
GRANNY SMITH | CRUMBLE

KAASSELECTIE ‘VAN TRICHT’

14
4 KAZEN | NOTENBROOD