small bites
Sardines 'ramon franco'
13limoen | fleur de sel | coca brood
calamari tempura
14tempura | huisgemaakte tartaar
Brushetta
14tomaten salsa | italiaanse ham | parmezaan | cristal bread
voorgerechten
TATAKI TONIJN
16SOBANOEDELS | SOJA | LIMOEN
GARNAALKROKET (2 STUKS)
15GARNAAL | GEFRITUURDE PETERSELIE | CITROEN
CARPACCIO VAN RUND
15HARRY’S BAR | RUCOLA | PARMEZAAN
VITELLO TONATO
16KAPPERTJES | VENTRESCA DI TONno
kaaskroket (2 stuks)
12Emmental | parmezaan | panko | citroen
ceviche
16rauwe vis | koriander | limoen
thai beef
17krokante salade | entrecote | edamame
salade van krab
21noordzee krab | avocado | rijstpapier
pasta
SPAGHETTI VONGOLE
21SJALOT | VENUSSCHELP
RAVIOLI kreeft
18bisque | kreeft
LASAGNE BOLOGNAISE
15HUISGEMAAKTE LASAGNE | KALFSGEHAKT
VEGETARISCHE LASAGNE
16HUISGEMAAKTE LASAGNE | SEIZOENSGROENTEN
voor de kleinsten
VOL AU VENT
12BIO KIPFILET | KIPPENGEHAKT | CHAMPIGNON | VERSE FRIETJES
SPAGHETTI BOLOGNAISE
11HUISGEMAAKTE PASTA | KALFSGEHAKT | EMMENTAL
LASAGNE BOLOGNAISE
10HUISGEMAAKTE LASAGNE | KALFSGEHAKT
hoofdgerechten
ZEEBAARS IN ZOUTKORST (2 PERSONEN)
56FIJNGESNEDEN COURGETTE | TAGLIATELLE
VOL AU VENT
18BIO KIPFILET | KIPPENGEHAKT | CHAMPIGNON | VERSE FRIETJES
Catch of the day
27verse vis naargelang de vangst | seizoensgroenten | beurre blanc
scampi lookboter / curry
24look of curry | scampi | fregola sarda
STEAK TARTAAR
23RUNDVLEES | AUGURK | KAPPERTJES | MOSTERD | KROKANTE SLA | VERSE FRIETJES
ribeye
29warme seizoensgroenten | verse frietjes | Bordelaise OF PEPERSAUS
Lunch menu
192 GANGEN
dessert
MOeLLEUX AU CHOCOLAT
9CALLEBAUT | SMEUÏG HART | VANILLE-IJS
DAME BLANCHE
9VANILLE TAHITI | CALLEBAUT
Cafe glace
11espresso | vanille | mokka
tartelette citroen
8citroen | CRUMBLE | huisgemaakt ijs
KAASSELECTIE ‘VAN TRICHT’
144 KAZEN | NOTENBROOD